Jeg blev spirituelt oplyst den 12. maj 2020 kl. 5.30, hvor jeg  vågnede op og vidste, hvad menneskets søgen handlede om!


Mine forældre gav mig navnet Torben. Mit spirituelle navn er Nutara - et navn jeg fik under løb på Vestegnen i 1994.


Jeg er ikke religiøs. Tilhører ikke en religion; abonnerer ikke på en bestemt trosretning.


Jeg er  uddannet psykoterapeut, spirituel lærer og autodidakt kunstner.


Jeg føler, at jeg står i gæld til: Martinus, Rudolf Steiner, C. G. Jung, Søren Kierkegaard, N.F.S Grundtvig, Niels Bohr og OshoLidt mere om mig:

 

Jeg er født på fødselsanstalten i Århus den 2.-10. 1951. Opvokset i en ganske almindelig kernefamilie i Rødovre. Er den ældste af 3. Min far var civilingeniør og rejste på verden. Min mor sluttede sit arbejdsliv som HK'er. Tilværelsens religiøse/ spirituelle side optog ikke familien.

 

Jeg har læst Sundhedspædagogik på DPU (Danmarks Pædagogiske Universitet) og har deltaget i mange kurser/foredrag i filosofi, psykologi og kunsthistorie på folkeuniversitetsniveau. Er oprindeligt uddannet som folkeskolelærer med hovedfag i dansk og religion. Blev senere uddannelsesplanlægger og merkonom i kommunikation. Indenfor det 'alternative' er jeg Jungiansk Kunstterapeut, Gensidig terapeut og er certificeret NLP-træner (den 5 årige). Har mediteret i ca. 45 år.


Da jeg var på arbejdsmarkedet, arbejdede jeg primært indenfor det pædagogiske område, hvor jeg har virket som lærer, værkstedspædagog og haft 2 lederstillinger. Fra 1999 til 2006 var jeg projekt-/kurusleder i et kommunalt arbejdsmarkedscenter. Har virket som psykoterapeut siden 1996.

 

Som autodidakt kunstner har jeg eksperimenteret  med mix-medie billeder, laver skulpturer/ installationer og skiver teaterstykker. Kunsthjemmeside: www.risbergart.com

 

Namasté