Resume:

Klimakrisen handler ikke kun om CO2-kvoter, udfasning af forsille brændstoffer o.lign. Handler i lige så høj grad om vores måde at leve på og om de bagvedliggende kulturelle ismer, der styrer vores tilværelse. Før vi får se på sidstnævnte og ændret dem, finder vi ikke en holdbar løsning på de udfordring, som klimakrisen byder os. For ismer er ikke blot tanker, men er også energi/ er skabende. Ved at erstatte den ‘lave’ energi, der er p.t. med en højere, vil der ske noget andet og bedre.

Resume:

Bogen postulerer, at alle kan rammes af depression. Står vi i en situation, hvor vi flere gange har forsøgt at løse et påtrængende personligt problem og ikke har fundet en løsningen, kan vi rammes af depression; dvs. at vores problematikken sættes på ‘stand by’. Eller med andre ord: da der ikke kan findes konkrete løsninger, generaliseres problematiken og den transformeres til et forhold mellem os og vores forståelse af livet, hvilket gør den til en spirituel krise. Da det etableredes sundhedssystem kun forholden sig til fysiske og psykiske symptomer, kan deres behandlingstilgang ikke stå alene.

Du kan få følgende bøger (udkommet i 2021) gratis mod at abonnere på min hjemmeside, der udsendes 4 gange årligt.

Begge er på 38 A4 sider og sendes som PDF-fil. Gå til siden kontakt og skriv i meddelelsesfelte, hvilken bog/bøger, du gerne vil havde tilsendt.